Despre Issue Monitoring


Issue Monitoring este un serviciu, dezvoltat de WISE Solutions Development SRL, destinat companiilor, asociațiilor patronale, organizațiilor neguvernamentale și profesioniștilor care activează în domeniul de advocacy și public affairs. Cu ajutorul acestui serviciu poți anticipa ușor schimbările legislative esențiale din peste 20 de domenii de activitate (ex. Farma, energie, fiscal, politic, protecția mediului, etc).


Issue Monitoring raportează prompt cu privire la potenţialele schimbări de politici publice, permiţând totodată celor interesaţi să urmărească reflectarea acestora în media. Mai mult, platforma înglobează şi profilul actualizat al factorilor de decizie din instituţiile publice, de la nivelul Guvernului, Parlamentului, autorităţilor de supraveghere şi reglementare etc.


Issue Monitoring pune la dispoziţia practicienilor de public affairs un instrument avansat de monitorizare a politicilor publice, care înglobează avantajele tehnologiei moderne şi expertiza analitică a unei echipe de profesionişti. Issue Monitoring creează premizele unor intervenţii şi campanii de public affairs sau advocacy de succes, menite să influenţeze în ultimă instanţă decizia politică și formularea politicilor publice.
Issue Monitoring

Telefon: 031.080.2370 | Fax: 031.080.2371 | Email: office@issuemonitoring.ro
2023 © Issue Monitoring version 1.1.1 . ALL Rights Reserved. Privacy Policy | Terms